Beauty Addict

nedjelja, 18.10.2009.

Recenzija: Tuševi za oči u gelu (gel liners)


Magnetism, Venomous (gore), Tanzanite (dolje)


U ovom postu odlučila sam recenzirati gel linere, a sljedeći post posvetit ću tuševima (svim vrstama i oblicima) i trikovima kako ih što lakše nanijeti i kako crtu "izvući" što savršenije.

Tuševe u gelu počela sam nedavno koristiti i iskreno, ne znam zašto mi to nije palo napamet PUNO prije. Valjda sam nekako nesklona promjenama kada se jednom na nešto naviknem, ali ovo je zaista bila dobra odluka. Osim tuša, trebat će vam i kosi kist za njegovo nanošenje. Nažalost, nisam se sjetila poslikati kist za ovaj post, ali budem to onda ostavila za sljedeći. Ja koristim ecotools kosi kist koji možete kupiti u Kozmu za 26kn. Jako je kvalitetan, lako se čisti i još lakše se s njime nanosi tuš.

Na gornjoj slici su gel lineri koje sam naručila od Morgane, a možete ih naručiti i sa ebaya, Coastal Scentsa, itd. Zaista ih se da vrlo lako naći on line. Njihova cijena se najčešće kreće oko 5-8$, ovisno s koje stranice naručujete. U teglici dobijete oko 4g proizvoda što traje zaista jako dugo.

Osim jednostavnosti nanošenja, prednost ovih tuševa je to što su vodootporni i traju zaista dugo. Imala sam priliku isprobavati gel liner u crnoj boji, par dana zaredom, po cijele dane. Kako bih ga stavila ujutro, tako bi izgledao kada bih se vratila u stan oko 4 ujutro. Iako su vodootporni, ne treba vam vodootporni skidač šminke, već je dovoljno uobičajeno sredstvo koje inače koristite za skidanje šminke.

Jedina moguća mana kod ovih gel linera je ta što se može osušiti u teglici ukoliko ga ne trošite dovoljno brzo. Iako, opet ovisi o tome od koga ste ga i kupili, jer su možda naizgled isti gel lineri, ali po teksturi nisu. Pogledajte Magnetism tuš i kako se odvojio od rubova obzirom da se suši pomalo. Iako, i dalje se da nanositi sasvim normalno.

Magnetism je smećkasto-crna nijansa sa sitnim zlatnim shimmerom u sebi. Poprilično nenapadna boja i idealna je za one koji vole možda nekakav diskretniji izgled.

Venomous je upečatljiva i snažna ljubičasta nijansa bez primjese ikakve druge boje i ovo je definitivno ljubičasta koju sam dugo tražila.

Tanzanite je nekakva bordo-ljubičasta nijansa sa sitnim sjajem u sebi.


Gel lineri kod nas?
Koliko ja znam, kod nas nema ovakvih primjeraka. Tu i tamo neka dm marka izbaci limitirano izdanje pa se nađe i ovako nešto (trenutno je Alverde). Kod nas možete kupiti primjerice Shiseido Creamy Eyeliner (sad mi MoMo govori kako je ovo kremasti, a ne gel liner, ali su zapravo jako slični po teksturi) uz koji dobivate mali kistić, ali je i cijena paprena - otprilike 220,00kn. Sigurno ima još primjeraka, ali ja ih trenutno ne znam napamet, ali vjerujem kako jeftinije od gel linera sa ebaya nećete proći.

Ukupna ocjena: 5/5


Magnetism


Venomous


Tanzanite


Od gore prema dolje: Magnetism, Tanzanite, Venomous


Vesna

18.10.2009. u 23:25 • 10 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

  listopad, 2009 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

| O BLOGU |

Beauty addict je blog koji je nastao iz moje želje da sa drugima podijelim svoj hobi (neki bi možda prije rekli kako je to opsesija) - kozmetiku, šminkanje te sve što ima veze sa time.

Osim tutoriala i uputa za nanošenje make up-a, ovdje ćete pronaći i informacije o nadolazećim kozmetičkim kolekcijama raznih brandova, recenzije raznih dekorativnih, ali i preparativnih proizvoda te još mnogo toga.

Zaista se nadam kako ćete ovdje pronaći korisne savjete, a ukoliko imate nekakvih pitanja, prijedloge ili želja - ne ustručavajte se kontaktirati me!

e-mail:
beauty.addict.blog@gmail.com



Follow paklenocrvena on Twitter

Copyright©2009.Beauty addict

| SALE! SALE! SALE! |


| LINKOVI |


* recenzije proizvoda *

MakeupAlley



* hrvatski beauty blogovi *

Eye wanna be
Hrvatski nokat
Lead a Lush Life

*strani beauty blogovi *

Karen
KarlaSugar
MissChievous
Temptalia

* za kupovinu preporučam *

CheapSmells
Coastal Scents
e.l.f. cosmetics
Fyrinnae
LaurEss
Lumiere Cosmetics
Meow Cosmetics
Nonpareil Boutique
Shop Craze

| ARHIVA |




* VAŽNI POSTOVI *

Kistovi za šminkanje
Mineralna kozmetika
Oblik lica - određivanje
Podton kože - određivanje
Šminkanje - najčešće pogreške
Tuševi za oči

* KOLEKCIJE PROLJEĆE/LJETO 2010. *

Bobbi Brown
Chanel
Clarins
Dior
Givenchy I., Givenchy II.
Guerlain
Lancome
Yves Saint Laurent


Prosinac 2009 (12)
Studeni 2009 (29)
Listopad 2009 (35)



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner