Beauty Addict

ponedjeljak, 09.11.2009.

Recenzija: Garnier Essentials Complete Cleansing Milk



Po anketi dosta vas želi da recenziram i preparativu, pa evo, da započnem ovaj tjedan s jednim takvim proizvodom.

Napomena: recenzije proizvoda za lice biti će najvećim dijelom proizvodi za mješovitu kožu, obzirom da je moja takva (za koji dan ću napisati i post o tome kako utvrditi svoj tip kože lica).

Ovaj proizvod, punim nazivom hidratantno mlijeko za čišćenje lica i područja oko očiju s mikro-uljima i voćnim ekstraktima, za normalnu i mješovitu kožu jedan je od onih proizvoda koji godinama koristim i kojem se uvijek vraćam, iako u međuvremenu isprobavam i neke druge proizvode. Ako me sjećanje dobro služi, ovo je već peta godina kako ga koristim, a usput sam i neke svoje prijateljice "navukla" na ovaj proizvod.

Ovo mlijeko za čišćenje ima kombinaciju svih dobrih karakteristika koje inače tražimo kad kupujemo neki proizvod: odnos kvalitete, količine i cijene proizvoda. Cijena ovog proizvoda kreće se oko 26,00kn za što dobijemo 200ml proizvoda.

Što se kvalitete tiče, ja sam zaista oduševljena ovim mlijekom što je valjda i jasno kada kažem da ga koristim već punih pet godina. Osim što se koristi za čišćenje lica, koristi se i za skidanje šminke s lica i očiju u što spada i vodootporna šminka tako da ne morate imati više različitih proizvoda za svaku pojedinu stvar već jednostavno kupite ovakav proizvod koji ima sve to u sebi. Uštedit će vam vrijeme za čišćenje lica, prostor u kupaoni te novac. Bolje od toga valjda ne može.

Nakon čišćenja lice ostaje hidratizirano, nema zatezanja ili pak masnog traga po licu kao da lice nije dovoljno čisto. Šminku skida savršeno, iako, ako se puno šminkate preporučila bih da se blazinica prethodno malo smoči s vodom radi lakšeg razmazivanja mlijeka i skidanja veće količine šminke s lica (to radim kada imam primjerice sve naneseno na lice - puder, hrpa sjenila, vodootporni tuš za oči i tome sl.). Tako će se ta šminka lakše skinuti i neće se lice iziritirati stalnim trljanjem po koži.

Inače, uz Garnier Essentials postoji i Garnier roza verzija ovog proizvoda koja je namijenja suhoj i osjetljivoj koži s esencijom ruže koja djeluje smirujuće na kožu.

Ukupna ocjena: 5/5

Vesna

09.11.2009. u 12:30 • 7 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

< studeni, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

| O BLOGU |

Beauty addict je blog koji je nastao iz moje želje da sa drugima podijelim svoj hobi (neki bi možda prije rekli kako je to opsesija) - kozmetiku, šminkanje te sve što ima veze sa time.

Osim tutoriala i uputa za nanošenje make up-a, ovdje ćete pronaći i informacije o nadolazećim kozmetičkim kolekcijama raznih brandova, recenzije raznih dekorativnih, ali i preparativnih proizvoda te još mnogo toga.

Zaista se nadam kako ćete ovdje pronaći korisne savjete, a ukoliko imate nekakvih pitanja, prijedloge ili želja - ne ustručavajte se kontaktirati me!

e-mail:
beauty.addict.blog@gmail.com



Follow paklenocrvena on Twitter

Copyright©2009.Beauty addict

| SALE! SALE! SALE! |


| LINKOVI |


* recenzije proizvoda *

MakeupAlley



* hrvatski beauty blogovi *

Eye wanna be
Hrvatski nokat
Lead a Lush Life

*strani beauty blogovi *

Karen
KarlaSugar
MissChievous
Temptalia

* za kupovinu preporučam *

CheapSmells
Coastal Scents
e.l.f. cosmetics
Fyrinnae
LaurEss
Lumiere Cosmetics
Meow Cosmetics
Nonpareil Boutique
Shop Craze

| ARHIVA |




* VAŽNI POSTOVI *

Kistovi za šminkanje
Mineralna kozmetika
Oblik lica - određivanje
Podton kože - određivanje
Šminkanje - najčešće pogreške
Tuševi za oči

* KOLEKCIJE PROLJEĆE/LJETO 2010. *

Bobbi Brown
Chanel
Clarins
Dior
Givenchy I., Givenchy II.
Guerlain
Lancome
Yves Saint Laurent


Prosinac 2009 (12)
Studeni 2009 (29)
Listopad 2009 (35)



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner